Panouri lemn masiv, scari interioare, pardoseli, mobilier, plansete si tocatoare pentru bucatarii, cherestea fag uscata si rindeluita.

Distributie

Productia de panouri din lemn masiv este destinata atat exportului in Europa de Vest si America de Nord cat si si firmelor producatoare de mobilier din lemn masiv din Romania. Firmele interesate sa achizioneze panouri din lemn masiv produse de Lafor, ne pot contacta direct.

Productia de scari interioare, trepte, contratrepte si dusumele din lemn masiv este destinata in general pietei interne. Firmele interesate sa distribuie produsele noastre, sunt rugate sa ne contacteze. Distribuitorii beneficiaza de discounturi semnificative si conditii de plata avantajoase.

Persoanele fizice interesate in achizitionarea de scari de lemn, trepte, contratrepte sau pardoseli ne pot deasemenea contacta direct la fabrica. Oferim treptele si pardoselile din lemn masiv la preturi de producator. De asemenea recomandam firme care au expertiza necesara sa instaleze produsele noastre si sa ofere garantie pentru lucrarile respective.

Productia de mobilier din lemn masiv este destinata exportului. Firmele interestate ne pot contacta direct pentru detalii referitoare la produsele de mobilier din lemn masiv.

Productia de cherestea fag, stejar, paltin, cires, etc este destinata exportului in Europa, China si Orientul Mijlociu. Firmele interesate sa achizitioneze cherestea de fag, stejar, paltin, cires produsa de Lafor, sunt rugate sa ne contacteze.