Blat Bucatarie 

blat bucatarie

Avantajele unui blat bucatarie – lemn masiv

 

Experienta in realizarea produselor de lemn masiv

Lamela continua sau topuri îmbinate

Un blat bucatarie reprezinta elementul functional si estetic are rolul de a finaliza amenajarea bucatariei. Lafor produce blat bucatarie: fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin, care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit. spatiilor de care dispun.

blat bucatarie - lemn masiv

blat bucatarie cu lamela continua sau topuri îmbinate cu dinti, specii de esență tare.

În prezent, oferim blat bucatarie. Fiecare dintre aceste tipuri are o particularitate deosebită: duritate, durabilitate ori estetică rafinată.

Disponibilitate imediata

Înțelegem foarte bine renovarea la domiciliu inlocuirea cu un blat bucatartie nou sau procesul de remodelare a bucătăriilor, inclusiv acele probleme și inconveniente care apar pe parcursul renovarilor. Prin urmare, încercăm să vă ajutăm să scurtați perioada de timp alocată acelor lucrari, oferind un timp excepțional de livrare a unui blat bucatarie.de dimensiuni standard, tocatoarele pentru bucătărie, topurile pentru bar, rafturile le avem în general in stoc sunt pregătite pentru livrare in 2-3 zile dupa ce plasați comanda, în timp ce topurile personalizate devin disponibile între 4 și 10 zile lucrătoare, în funcție de dimensiuni si specia de lemn.

blat bucatarie

Lafor ofera o selectie de blaturi de bucatarie

 

Tocatoare, blat bucatarie, blocuri de măcelărie, blaturi de lucru, scari interioare, panouri lemn masiv, mobila lemn masiv, rafturi, cherestea foioase.

Am încercat să includem în paginile site-ului nostru cât mai multe informații posibil, deși, după cum veți afla destul de curând, nu este nevoie de prea multe explicatii, deoarece frumusețea panouri lemn masiv vorbește de la sine.

blat bucatarie

Lafor producator certificat FSC® Blaturi de Bucatarie Lemn Masiv

producator integrat; detine controlul procesului de productie de la achizitia de busteni si pana la productia de mobila lemn masiv. In acest fel putem livra cantitatile cerute, la termenele stabilite si putem garanta calitatea produselor noastre.