Cherestea Foioase

cherestea foioase

Cherestea Foioase din lemn de esenta tare

Lafor ofera clientilor sai: societati comerciale sau persone fizice, cherestea foioase uscata 8-10% din specii de lemn de esenta tare: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei.

Cherestea cu grosimi de 25mm sau 50mm, latimi de la 10cm in sus, lungimi de la 1m. La comanda oferim si alte grosimi, de ex: 32mm, 60mm, 80mm, etc, latimi sau lungimi fixe, semifabricate rindeluite, elemente pentru mobila, etc

Datorita dotarii cu utilaje moderne., Lafor este singura fabrica de cherestea  din zona care ofera in mod constant cherestea uscata cu latimi fixe: de fag, paltin, stejar, cires.. Acest tip de cherestea foioase poate fi folosita pentru productia de mobila lemn masiv, scari interioare, blat bucatarie sau pentru productia de usi din lemn masiv. Avantajul unui randament de 100% sau pierdere zero dupa spintecare.

Oferim urmatoarele specii de lemn indigen: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei si la comanda, specii de lemn exotic. 

 

Lafor este certificat FSC®, ISO 14001 si 18001.

Capacitatea de debitare

De cca 120mc bustean esente tari (fag, stejar, paltin) intr-un schimb de 8ore. Capacitatea de uscare cherestea foioase este de cca 1,500mc; 13 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer.

Capacitatea de aburire

De 80mc pe sarja; doua camere de aburire cu capacitate de 40mc fiecare. Agentul termic este furnizat de un cazan alimentat automat cu rumegusul si praful de lemn produs de sectia de mobila lemn masiv, blat bucatarie si panouri lemn masiv.

cherestea foioase
Tehnologie

Lafor ofera cherestea cu latimi fixe:

Acest tip de cherestea  poate fi folosita pentru productia de mobila lemn masiv sau pentru productia de usi din lemn masiv avand avantajul unui randament de 100% sau pierdere zero dupa spintecare. Producem cherestea foioase cu latimi fixe, la cererea clientilor.
Tehnologie

Fabrica de cherestea din lemn de esenta tare

Lafor detine o fabrica de cherestea , dotata cu utilaje moderne cu grad ridicat de automatizare: ferastrau panglica Primultini instalat in 2020, ferastrau panglica twin, MEM France,

instalat 2013, transportoare automate pentru cherestea foioase, multilama cu panze mobile si statie de sortare si pachetizare cherestea foioase.