Despre Noi LAFOR

despre noi Lafor

LAFOR

Despre Noi

Lafor este producator cerificat FSC de cherestea foioase, panouri din lemn masiv, scari interioare, trepte scari si mobila lemn masiv.

Principalele specii folosite sunt: fag, stejar, paltin, cires, nuc, frasin, salcam, sorb, tei.

Lafor detine o fabrica de cherestea moderna, dotata cu utilaje de ultima generatie, cu grad ridicat de automatizare: ferastrau panglica Primultini 1600 instalat in 2020, ferastrau panglica twin, MEM France, instalat 2013, transportoare automate pentru cherestea foioase, multilama cu panze mobile si statie de sortare si pachetizare cherestea.

Capacitatea de debitare

Capacitatea de debitare este de cca 120mc bustean esente tari (fag, stejar, paltin, cires, nuc, frasin ) intr-un schimb de 8ore.

 

Capacitatea de uscare

Capacitatea de uscare cherestea foioase este de cca 1,500mc; 13 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer

LAFOR ofera:

Lafor ofera clientilor sai: societati comerciale sau persone fizice, cherestea foioase uscata 8-10% din specii de lemn de esenta tare: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei.

Lafor ofera clientilor sai: societati comerciale sau persone fizice, cherestea foioase uscata 8-10% din specii de lemn de esenta tare: fag, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen, tei.

 

 

Cherestea cu grosimi de 25mm sau 50mm, latimi de la 10cm in sus, lungimi de la 1m. La comanda oferim si alte grosimi, de ex: 32mm, 60mm, 80mm, etc, latimi sau lungimi fixe, semifabricate rindeluite, elemente pentru mobila, etc

Datorita dotarii cu utilaje moderne, Lafor este singura fabrica de cherestea foioase din zona care ofera in mod constant cherestea uscata cu latimi fixe de fag, paltin, stejar, cires. Acest tip de cherestea foioase poate fi folosita pentru productia de mobila lemn masiv, scari interioare, blat bucatarie sau pentru productia de usi din lemn masiv avand avantajul unui randament de 100% sau pierdere zero dupa spintecare.

LAFOR

Sectia pentru prelucrare cherestea foioase export este

dotata cu utilaje specific (optimizatoare Paul, circulare de tivit si spintecat) si are o capacitate de prelucrare de cca 1000mc lunar, produs finit. Cheresteaua este prelucrata mecanic dupa uscare, rezultand pachete de culoare uniforma, marfa exceptional calitativa cu aspect commercial impecabil.

Sectia de panouri lemn masiv, scari interioare si mobila lemn masiv este

prevazuta cu doua fluxuri tehnologice pentru productia de panouri lemn masiv, tocatoare pentru bucatarii, blat bucatarie, scari interioare, trepte, parchet si dusumele din lemn masiv. Avem in dotare centru de prelucrare cu comanda numerica pentru productia de mobila lemn masiv.

Lafor detine controlul procesului de productie

de la achizitia de busteni si pana la productia de mobilier lemn masiv. In acest fel putem livra cantitatile cerute, la termenele stabilite si putem garanta calitatea produselor noastre.

Proiect finantat prin fonduri europene – POR

Lafor este certificat FSC®, ISO 14001 si 18001.

Scari interioare; trepte si contratrepte

GALERIE FOTO SCARI INTERIOARE
trepte scari