tehnologie

Tehnologie


Capacitatea de uscare cherestea foioase

este de cca 1,200mc; 10 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer. Agentul termic este furnizat de un cazan de apa calda alimentat automat cu rumegusul si praful de lemn produs de sectia de mobila lemn masiv si panouri lemn masiv.

Capacitatea de aburire cherestea foioase

este de 80mc pe sarja; doua camere de aburire cu capacitate de 40mc fiecare. Agentul termic este furnizat de un cazan alimentat automat cu rumegusul si praful de lemn produs de sectia de mobila lemn masiv, blat bucatarie si panouri lemn masiv.

Sectia pentru prelucrare cherestea foioase de export,

dotata cu utilaje specific are o capacitate de prelucrare de cca 900mc lunar, produs finit. Cheresteaua este prelucrata mecanic dupa uscare, rezultand pachete de culoare uniforma, marfa exceptional calitativa cu aspect commercial impecabil.

Fabrica panouri lemn masiv, blat bucatarie, scari interioare si mobila lemn masiv

este prevazuta cu doua fluxuri tehnologice pentru productia de panouri lemn masiv, tocatoare pentru bucatarii, blat bucatarie, scari interioare, trepte, parchet si dusumele din lemn masiv. Detinem si un centru de prelucrare cu comanda numerica pentru productia de mobila lemn masiv.

Lafor este certificat FSC®, ISO 14001 si 18001.