Scari Interioare

scari interioare

Scari Interioare din lemn masiv

scari interioare, trepte scari, contratrepte, mana curenta, balustri. Specii indigene: fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin. La comanda oferim si specii exotice.

Lafor producator certificat FSC, produce scari interioare, trepte si contratrepte

Cu dimensiuni standard sau la comanda asigurand prelucrari profesionale cu Centru cu Comanda Numerica. Oferim finisaje cu lac pe baza de apa sau lac poliuretanic de high traffic. deosebit de atragatoare.

persoanele fizice interesate sa cumpere scari interioare, trepte si contratrepte pentru placare scara din beton recomandam sa aiba pregatite dimensiunile acestora in momentul in care sa decid sa comande. Punem la dispozitie instructiuni de montaj. Putem recomanda firme specializate in acest gen de lucrari

Firmele ce desfasoara activitati de amenajari interioare, montaj, instalare scari asiguram livrare rapida, dimensiuni la comanda, panouri standard (multiplu de latime, lungime) si prelucrari profesionale cu CNC atat pentru trepte cat si pentru vanguri.

mai putem produce: panouri lemn masiv, blat bucatarie, cherestea foioase, mobila lemn masiv spatiilor de care dispun.

scari interioare

Scari Interioare, trepte si contratrepte – utilizare:

 
scari interioare

Lafor producator certificat FSC® Scari Interioare

producator integrat; detine controlul procesului de productie de la achizitia de busteni si pana la productia de mobila lemn masiv. In acest fel putem livra cantitatile cerute, la termenele stabilite si putem garanta calitatea produselor noastre.